Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OOOOnt, det gör ont men det går


Du!!!

Jag gräver en grop i mitt hjärta
en egen liten plats för dig
att ligga i att mysa
att kramas i att frysa
Jag gräver en grop i mitt hjärta
Där växer en jättestor smärta
kan inte se dig i dag
kan inte se dig i natt
Gropen har börjat att krympa
det hjälpte nog inte att ympa




Fri vers av Katrin
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-04-12 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katrin
Katrin