Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

versaler utan mellanrum



jag fattar inte varför
jag måste skrika ut alla mina

versaler

som jag har på lager

när du står
precis bredvid och

du hör ju ändå inte.




Fri vers av temuggen
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-03 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen