Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zirak och the gående death!

Ögon slutna inte se hur djupt jag grävt
Dras fram av repet mitt förflutna vävt
Se jag ser att jag sett: Inget har skett
Den döda dog fast än hans hjärta slog
Just det, Just det! Därför står Jag högst




Fri vers av Harmoni
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-09-04 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harmoni