Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att Älska

Kärlek är bra när den är varm

den ska också växa inte stanna
men den ska slå rot

den ska synas men också finnas osynlig
alltid beredd

den ska omfamna mig
och stå vid min sida

den ska förstå och ifrågasätta
hjälpa mig att hitta


den ska luta sig mot min axel
och passa i mitt hjärta......











Fri vers av bus
Läst 411 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-04 01:13



Bookmark and Share


  aol
så vacker poesi läs min dikt älska den är som ett kompliment
till din egen
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

bus
bus