Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag bara skriver det första som jag kommer att tänka på......som om ni inte fattar allt så är det helt okey....jag fattar själv inte allt jag skriver;)


Kärleken

Den är bara så underbar!
det finns så mkt att berätta om den men så få ord.
Det är något som bara finns där utan att vi vet varför, något som finns där för att vi ska kunna leva vidare. Något som finn där för att alla på jorden ska kunna tro och hoppas på att det finns en ljus Punkt i livet som alla kan ta del av.


Med andra or kärleken är livet och vi lever livet TILLSAMMANS så ta vara på dom få åren som vi lever och sikta högt.




Fri vers av Gustavo
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-04 10:12



Bookmark and Share


  Max T
\"något som finns där för att vi ska kunna leva vidare.\" Indeed.
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Gustavo
Gustavo