Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av min Patricia


Där får du vara fri

på en stor grön äng
där får du vara fri

i hästarnas himmel
i Trapalandas fantasi


högt ovanför molnen
galopperar ni fort

om jag känner dig rätt
vinner du stort


i ett paradis av frihet
spenderar du din tid

jag hoppas du är lycklig
Vila I Frid




Fri vers av Emelie
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-04 18:36



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
fint...till din vän!
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Emelie
Emelie