Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag är tillsammans med dig

När jag är tillsammans med dig kan jag inte sluta se på dig
Var gång jag blinkar saknar jag dig.

När jag är tillsammans med dig vill jag inte släppa taget om dig
var gång vi skiljs dör jag.

När jag är tillsammans med dig pirrar det i magen
var gång vi vi säger hej då kommer den stora stenen

När jag är tillsammans med dig är jag lycklig




Fri vers av Anonym_svensk
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-04 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anonym_svensk