Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänka \"light\", skriva \"light\" och bli smal

Det lätt att få för sig att gå ut och jogga
och känna dig duktig
men sanningen är
att inte ens dina vänner tror på att det ska hända igen

Massan sitter kvar
musklerna förfar
och du tar alldeles för många andetag
Du vet om att de är begränsade,
dina hjärtslag?

Nej, du poet,
din kropp är inte för dig
din enda utväg
är att tänka \"light\"
skriva \"light\"
...och bli smal




Fri vers av A-M
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-13 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos