Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT fan förlåt


leendet bildades på läpparna av ett misstag

det är så meningslöst
när jag ler
när jag skrattar
dåliga skämt, jag skrattar bara

nu tror du att jag är glad
glad ?
jag undrar vad du vill
hur du vill att jag ska vara
för nu orkar jag inte med
alla drömmar om dig på nätterna
alla tårar för dig som inte går att stoppa

jag tryckte ner allt
tänkte att nu kan jag skratta lite
en gång bara
vara lite glad mår lite bra
men det gör ont nu
när jag skrattade åt dåliga skämt
när du såg på

nu vill allt bara explodera
och jag vill skrika
jag vill skrika att jag älskar dig
och du .. du
du kommer aldrig göra det
för det vet jag

och varje gång jag tänker på att jag aldrig mer
komma få känna dina armar runt mig
då går det sönder lite till inuti

jag var aldrig tillräckligt bra
jag var redan förstörd när du fick mig
men jag hade plåstrat
sytt några snea fula stygn
men nu hjälper inga plåster eller stygn i världen
nu är det slut
och jag är helt
ensam




Övriga genrer av Mrscloudman
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-05 16:30



Bookmark and Share


  MissusW
Åh gumman, jättebra skrivet (Y) blir riktigt berörd :\'D
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Mrscloudman
Mrscloudman