Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se lyckan

Jag har vandrat länge nu
allt för länge.
Men helt plötsligt
så stod hon där.
Det kan inte förklaras,
men de jag länge letat
fanns nu här.

Jag vist det inte från början
men när dagarna rullat,
så blev allt så mycket tydligare
Det som jag letat,
de stod bara där
och jag ger henne nu
hela min sagofylda värld.




Fri vers av Solvinden
Läst 508 gånger
Publicerad 2005-04-14 00:50



Bookmark and Share


  pärlan
Vill vara prinsessan i den sagan...
2005-05-09

  Mats L.
Så kan det vara
2005-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Solvinden