Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst är det så...?


Artighet utan betydelse

Han sa hej
Jag svarade hej
Jag gick förbi
Han gick förbi
Orden betydde inget
Annat än artighet
Mot en man nästan känner
Men inte känner av




Fri vers av Andunelen
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-06 19:26



Bookmark and Share


  Embracy
Det är ju ofta precis så, mansäger bara hej för att vara artig och sen bryr man sig knappt. Men ändå är det bättre än att bara ignorera. :D
2007-09-07

    undefined
Jo, det är exakt sådär! mkt bra=)
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen