Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har du?

ord för ord
ser jag vad jag inte kan skriva
skrivkramp
mitt i allt som jag inte kan beskriva

Det var aldrig meningen
att jag skulle fastna i mitt eget nät
ihopknycklad
sårad

jag får höra att mina ord är mäktiga
men vad jag vet
har jag aldrig räddat liv

har du?




Fri vers av Amäändasötkoräända
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-09-07 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amäändasötkoräända
Amäändasötkoräända