Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krossad

Jag försökte och försökte men du ignorerade mig bara

Nu har du insett dina misstag som du gjort

Men du kommer aldrig kunna se den gammla jag igen

Mitt hjärta har nått botten

Nu lever bara hoppet kvar mellan oss.




Fri vers av adoo
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-08 15:45



Bookmark and Share


  stella
Hoppet är det viktigaste!
2007-09-08

  charlotte hedendahl
Bra!
2007-09-08

    Issand.
fin, lite som en berättelse på bara några rader
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

adoo
adoo