Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då du vandrar över slätten på de varma sommardagarna i juni



Många år kommer kanske passera
utan att våra vägar möts
Nya människor
kommer komma
andra hjärtan
att lyssna till
nya själar att möta.






Minnena kommer blekna
och till slut bara bli gammal nostalgi
kärlek från flydda ungdomsdar







Men då du vandrar över slätten
på de varma sommardagarna i juni
och du tycker att hela världen
sjunger till ditt hjärta

Så kom ihåg mig

för då finns jag i vinden
lekandes i ditt hår
och solen lyser återigen bara för oss två.





Fri vers av saraa
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-09-08 17:32



Bookmark and Share


  Pusslaren
Riktigt fint, sommarlängtan mitt i höstregnet! Funderade på om man verkligen kan gå på en sommardag, kanske går man under en... Bra skriver i vilket fall!!
2007-09-08

  Söder
Vackert!
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

saraa
saraa