Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

Jag har alltid trot att kärlek var något underbart
något som förde folk samman
men de vissades sig att kärlek var något komplicerat
något som förde folk från varnadra...




Övriga genrer av kalkon
Läst 878 gånger
Publicerad 2005-04-14 19:41



Bookmark and Share


    Emma_med_t
Verkligen kloka ord! Tycker om..
2005-05-23

    shoutitout
känner precis igen vad du menar,
bra skrivet!
2005-04-16

  stella
Kärleken blir vad vi låter den göra med oss.Komplicerat-javisst,det är ju starka känslor inblandade.
2005-04-14
  > Nästa text
< Föregående

kalkon
kalkon