Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå, gå förbi

Jag vill stjäla dina tankar
Ur ditt huvud
För ur dina ögon
Kan jag stjäla allt jag vill ha av dig




Fri vers av kalkon
Läst 559 gånger
Publicerad 2005-08-27 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalkon
kalkon