Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmord?

När ingen bryr sig..man lever i löngner och svek och bara är tyst ,bryr sig ingen..
Så fort du säger att du ibland tänker på att göra slut på allt...

Börjar alla du känner bry sig mer än nånsin..
Alla säger att du betyder mycket för dom och vissa säger att dom älskar dig..
Säger du då att du inte ska göra de så blir allt normalt efter en vecka och alla slutar bry sig igen...
Men säger du att du bestämmt dig och kommer göra de..då börjar alla gråta å å försöka få dig å inte göra de..

Så ientligen..varför inte bara göra de på en gång...för vissa söger ju att dom kommer aldrig glömma dig å vissa kommer komma efter men 90 % kommer glömma dig efter ett halv år - ett år..

Så ,så länge ni inte bryr er på riktigt säg inte att ni gör de..
de gör bara saken värre..
Belive me...




Fri vers av BeatOfX
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-08 21:53



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
ojdå STOPP
2007-10-21
  > Nästa text
< Föregående

BeatOfX