Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dt känns så fel att dt e slut mellan mina bästa vänner. Dt funkar inte. Därför har ja skrivit dom har dikterna, HÅÅ, ja hoppas att dt blir dom igen ! ! ! men vad som än händer kmr ja Alltid att Älska er, o ni kmr alltid ligga nära mitt hjärta..


Olika dikter igen :P..

Minnen leker, själen skriker. Ögat gråter, läpparna ler. När ensamheten kommer, ett ljus tänt, ett ljus av hopp. Lågan blir mindre o mindre, glöden tynar sakta bort.


Det känns inte rätt, inte på något jävla sätt. Ämnade för varann, försvann som en vind. Men tro mig kära du, att när sista lövet fallit och vargen slutat yla, jusst då skall hon sluta Älska han.

Splittrad av varann, mördad på insidan av en grym tyrann. Lockar av guld, känner han en skuld. En framtid tillsammans, så fin planerad men den finns tyvärr ej mera. Deras öden var bestämt men ej så här .




Fri vers av Fatih
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-09-09 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fatih
Fatih