Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till morfar

Vi som älskade dig
Minns dig i våra hjärtan
Vi kommer aldrig glömma dig
Ej heller all denna smärtan

Du har lämnat ett tomrum efter dig
Helt omöjligt att fylla
Du har gett oss så många fina stunder
Därför vill vi ditt namn minnas och hylla

Tack för tiden vi fick tillsammans
Tack för att vi fick lära känna dig
Och även om du nu är borta
Kommer våra hjärtan alltid slå för dig




Fri vers av Lenchen
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-04-15 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenchen
Lenchen