Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksfullt knytnävsslag i magen

sitter och tänker
på dig
ensam men glad
leker med tanken
på att ha dig här
hos mig
vid mig

leker med tanken
att få kyssa dig
att få gosa med dig

leker med tanken
att få vakna bredvid dig
och väcka dig
med ett kärleksfullt knytnävsslag i magen




Fri vers av Lenchen
Läst 457 gånger
Publicerad 2005-05-17 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenchen
Lenchen