Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslut

Det finns så mycket ordet
inte kan beskriva med stavelser
när hjärtat tyngs av beslut som måste ta tag i,
det finns inga genvägar endast omvägar,
vill inte lyssna utan bara le och leva
som det aldrig hänt någonsin.




Fri vers av ASD
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ASD
ASD