Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om en man som inte såg


Illusionisten

han står där
lysande som en estradpoet med ord av sammet och guld
dunkadunkdunk - låter hjärtat
ett fyra kolonslag från verkligheten
våga visa framfötterna
säga nåt kaxigt utan att vara feminist
totalt misslyckande
vi missar stunden
han försvinner

var lite sur och tvär
det var ilska jag bar

de koloniserar jorden
myrorna på marken

ett myggbett kliar hårt
allt är bara filosofiskt

dunkadunkdunk
minns salsakursen
hett hett hett




Fri vers av ASD
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-04 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ASD
ASD