Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
osammanhängande..


allt vi har


ser dig i drömmmarna

springer fortare
fortare


tills du inte finns!
tills jag inte kan tänka!
för andetagen är för tunga!
jag springer tills jag inte ens kan se
för syret är för långt borta!

stannar och ser på världen
lika osammanhängande som mina texter
undrar varför jag sprang
och varför jag inte kan glömma dig,
varför jag inte kan glömma
den enda människan i världen
som tog slut på andetagen innan mig




Fri vers av Amäändasötkoräända
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amäändasötkoräända
Amäändasötkoräända