Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den kanske längsta dikt jag skrivit, men jag vill så gärna ha kritik på den och blir jätteglad för det.


Lova mig att dansa med mig varje natt, lova mig att fylla alla mina klorofyllkorn, lova mig sjöar, b

Lova mig detta:
Att du inte glömmer mig,
att du älskar mig,
förevigt och sådär och

lova mig detta:

Att dina
honungsläppar
ska få vara min

frukost

varje dag förutom då du

kanske är på en affärsresa eller så

och

lova mig detta:

att om du bedrar mig,
om du lämnar mig

sluta inte älska mig ändå
för

utan din


kärlek vet jag inte
hur jag ska
klara av att fortsätta andas

och om du
dansar med
någon annans läppar
för omväxlingens skull,

älskling,

lova att hålla det från hela världen så

jag slipper veta,
så jag fortfarande tror att

jag är den enda du vill
andas med


Lova mig detta, baby:

Att du när livet blir för grått
äter äpplen och
skrattar i
ULTRARAPIDEN
och i forte fortisimo ska vi
älska i takt med

sonat efter
vår kärlek och

baby

Lova mig detta:

Att du ser när jag
vissnar och

väcker liv i varje

körsbärsblom och

baby

lova mig detta:

Att duochjag
nyper tag i det
skrynkliga skinnet och
ler åt livet,
åt oss och

våra barnbarn som kanske spelar piano och att vi

minns alla gånger vi
skrattatgråtitLEVIT och att vi sedan

dör och är

färdiga med livet,
färdiga med kärleken och

Lova mig detta:

Att du inte tröttnat på mig,
inte ens då.




Fri vers av temuggen
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-10 19:27



Bookmark and Share


    eventualiteter
jag skiter i vad dalidalalalala säger; jag älskar den.

\"våra barnbarn som kanske spelar piano och att vi\"

jag vet inte varför men den raden tyckte jag om :))

puss<3
2007-09-11

  dalida_bl
Vad då? *citerar din dikt i början*
\"lova mig detta:
att om du bedrar mig,
om du lämnar mig\"

Eller ännu värre : *förtsätter citera dig*-(änne mer besvike på din tankegång)

\"\"och om du dansar med
någon annans läppar
för omväxlingens skull,
älskling,
lova att hålla det från hela världen så
jag slipper veta,
så jag fortfarande tror att
jag är den enda du vill
andas med....\"

Jag är besviken på din kvinnliga stolhet...
Bara en ren sanning och ett ärligt liv kallas för KÄRLEK!
Ville du inte DET?

Hälsningar EN /D/
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen