Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet att jag bara srkiver hjärta&smärta-dikter. förlåt för det.


Jag slår på tangentbordet och hoppas att det hjälper


Det är en stor skillnad på att
leva och på att
överleva och jag

flyr så himla mycket hela tiden
helt utan planering
utan organisering och

undrar vad mamma skulle säga?

Telefonerna har
slutat ringa nu
trots att jag skaffade mig två
nummer
två olika
mobiler och
abonemang
Det är ingen som ringer hit längre

och jag har ingen flyktplan
ingen egen jet
och jag tar mig inte härifrån

det är
kvicksand överallt och
skrik och

någon tar tag i mig och
ruskar
länge ruskar hårt och
länge och
det gör ont och jag
skriker tillbaka och
springer in genom en vit dörr och

kanske att jag kan skrubba bort
allt?

men så
skriks det fram
fler

salthav och

jag vet inte längre hur jag ska

klara av att
ventrilera jag vet inte längre hur jag ska

klara av att
älska när jag

inte klarar av att
leva och

HJÄLPER DET VERKLIGEN OM JAG SKRIKER?




Fri vers av temuggen
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-10 20:55



Bookmark and Share


  Solstorm
grymt
du är grym

verkligen verkligen!
(ursäkta mina dåliga kommentarer)
2007-12-19

    eventualiteter
åhhh du är så duktig! baratiteln är ju fantastisk! <3
2007-09-11

  M.K. Jonsson
jag vet inte riktigt varför, men jag gillade den här jättemycket. fastnade för den helt enkelt. en text som jag utan tvekan kommer läsa igen. snygg skrivet alltså.

puss på dej.
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen