Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill beskriva allt men jag antar att det inte finns något att säga



jag får väl lämna

TOMHET

här

precis som min

TOMHET

aldrig lämnar mig

för även fast min
mormor matar mig med
bullar
vindruvor
någonchokladbitibland

försvinner den
aldrig

så jag lämnar
tomt här

jag låter dom här raderna

andas tyst,
för sig själva och

ni kommer inte behöva
reflektera alls.




Fri vers av temuggen
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-11 18:11



Bookmark and Share


    Fantasioffer
Bra bra bra, som du alltid är
2007-09-18

  *Camilla*
Du är såå duktig!!!!! <3<3<3<3
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen