Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min halvplaststorasyster som jag tycker om så mycket !


till min bästa kompis

Till.

någon som finns för alltid
någon som bryr sej
någon som jag gillar även om det blir gräl
någon som jag kan prata ut med

det är bara du

min bästa kompis och mitt liv
finns inget annat att leva för
därför är jag här för dej
som du är här för mej

du är min bästa kompis och jag gör allt för dej

allt du ber om
allt du vill
allt som du önskar
ja allt för dej

för du är min bästa kompis och jag gör allt för dej

vill inte göra något som får dej att må dårligt
jag kan ändra mej om du vill
för jag gör allt du önskar
allt du vill




Fri vers av go & gla kexchoklad
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-09-11 20:20



Bookmark and Share


  Kramgalen
Puss och desamma älskiling<3(L)
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

go & gla kexchoklad