Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... vad håller vi på med... egentligen!?


MOGGAPIFF i Dårarnas Paradis



MOGGAPIFF på er... grevar å baroner

Så var det dags igen... resan till jobbet är en frustration vareviga sabla morgon och eftermiddag!

Welcome back 2 reality... 2 the Paradise of the Lunetics... hahahahaha.... skrattar verkligheten en grymt... rakt upp i fejset!

Trängsel. strezzzzz.... för korta vagnar, för mycket folk. vagnfel, växelfel, nerrivna kontaktledningar... och... lövhalka-dax snart igen, hörrni!... tjohoo... NOT! Sen blir det snöhalka och is... hehehhe...

Vägtulle-eländet skapade mer pendelelände! Inte fasen kan våra politiker se till att infrastrukturen håller INNAN de börjar med sina verklighetsfrånvarande projekt!

Svenska folk - upp till kamp! PROTESTERA!... MERA!!

Jag säger bara... MOGGAPIFF!!!




Övriga genrer av AjBi
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-09-11 23:11



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Just det! varför inte protesterara mer än vad vi gör?
Pendeltrafiken på min sträcka (Nynäshamn-Stockholm) är väl i dagsläget bättre än för ngt. år sen, men inte helt hundra. Som du beskriver, nerfallna kontaktledningar, djur på spåret, signalfel osv. Djur på spåret kanske inte är så mycket att göra ngt. åt, men signalfel och tekniska fel bör man väl kunna förhindra i vårt högtekniska samhälle?
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi