Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tår

En tår
min längtan koncentrerad
den kan döda världar,
kommande generationer och
universum kan utplånas
men den kan inte skada dig

min längtan till kärlek
min kärlek till dig




Fri vers av jennycecilia
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-12 00:02



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Fin dikt med en darrande styrka
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

jennycecilia
jennycecilia