Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lekte

Du går emot lagen
för du rubbar mitt redan rubbade sinne
din är dagen
för du är bevarad i mitt minne.
Du får vindarna att sluta blåsa
för tiden står still där du går
du förvandlade allt omkring dig till rosa
när dina fingrar lekte genom mitt hår
och du lekte med allt som var mitt
en gång, när mitt hjärta var ditt




Fri vers av Josefin.B.S
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-13 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefin.B.S
Josefin.B.S