Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... man ska aldrig ta något eller någon för given...


När du inte är här... saknar jag dig som mest


Du har rest på kurs en vecka
lägenheten känns så tom
saknar din röst - i telefonen hörs den
men du syns inte - känns inte

Sitter vid din dator - i din lägenhet
har städat och bäddat nytt
köpt blomsterbukett och skrivit kärleksord
saknar dig som mest - när du inte är här

Lyssnar på Sheryl Crow - din favvo
ser ditt leende framför mig
känner din doft
längtar till imorgon kväll

Sängen blir tom en natt till
saknar värmen från din kropp
din trygga arm om mig
saknar dig som mest - när du inte är här

.. I will always love you...




Övriga genrer av AjBi
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-13 21:34



Bookmark and Share


    nordström3
texten och överskriften blir väldigt bra ihop
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi