Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Linda


Aldrig Linda, Aldrig

Att känna kärlek för dig gör att mitt hjärta brinner.
Vetskapen om att det rosa glittret i mitt blod kommer från dig får mig att le.
Men det finns en verklighet som jag inte vill se

Aldrig
kommer du förstå hur jag känner mig när jag ser dig,
Aldrig
hur mina händer skakar,
Aldrig
hur mitt hjärta bultar,
Aldrig
hur mina ögon glittrar,
Aldrig
hur hela jag fylls med lycka
Aldrig.

Aldrig kommer du förstå att allt runtomkring dig försvinner i en dimma när du talar till mig
Aldrig

Aldrig kommer du förstå
Hur mycket jag älskar dig

Aldrig Linda, Aldrig.




Fri vers av Ecila
Läst 492 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-14 16:30



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Aldrig!?

Melodramatisk romantik,
väldigt starkt och tragiskt!

Väl framfört!
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ecila
Ecila