Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du rubbar min tankegång

Du rubbar mitt redan rubbade sinne
även fast tiden har passerat
så stannar du kvar i mitt minne
och jag får ingenting sorterat.

För du blandar om i mitt hjärta
mina tankar, mitt allt
mina känslor, min smärta
du skrapar mig mot din asfalt

Mitt inre genomborrar du
dina ord skär
jag sticker nu
du rubbar min atmosfär




Fri vers av Josefin.B.S
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-09-15 04:29



Bookmark and Share


    Ab igne ignem
Beautiful.
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Josefin.B.S
Josefin.B.S