Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utanför



inatt är jag vinden som isar utanför ditt fönster

viner runt hörnen och fryser dig sönder



jag är gatlampans tomma gula sken

och höstens första tysta snöflingor



inatt känner jag eran värme så starkt

era ombonade hem

varma glittrande tv-färger



jag avundas till och med era fula kökshandukar och ert hjärndöda, hjärtlösa småpratande till varandra




Fri vers av reagan
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-16 01:18



Bookmark and Share


  wayward - taiga
å vad jad saknar dig och dina texter, hoppas att du kommer tillbax .)

vänlig hälsning wayway
2008-04-03

  Blumma.
! Fryser när jag läser, snyggt gjort.. !

Kram
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

reagan
reagan