Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min livs resa.


Varför är det så mörkt här?

Känslan som infinner sig just nu är mörk kanske för att denna resa väcker gammla minnen sådana som man göm och glömt långt inne i sig själv jag vill ju bara var glad men det finns en skugga som jag inte kan springa ifrån.

Vet inte om det är för att solen är så stark eller om det är för att jag inte kan gömma mig någonstanns jag befinner mig just nu på ett fält som blivit övergivet av sin bonde men så kämpar gröderna i det hav av ögräs.

Så känner jag mig just nu vet inte vad jag ska ta mig till klockan är ju fem på morgonen jag åker om 12 timmar, jag kan inte sova jag ha en 29 timmars resa framför mig.




Övriga genrer av hoppet
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-16 05:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hoppet