Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hysteri eller inte?


miljövännens ironi

Varför har de skitiga klädder?
Ja tvättar inte i onödan

Varför spolar du inte på toaletten?
Ja sparar på vattnet

Varför tänder du inte lampan?
Ja övar på mitt mörkerseende

Varför äter du inte apelsin?
Ja kan inte plocka dem i min trädgård

Varför reser du inte ?
Ja tar mig inte längre bort än vad benen bär mig

Varför allt detta?
Ja är en sann miljövän




Fri vers av hoppet
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-08 16:31



Bookmark and Share


  Kim VIP
Men kanske skulle livsvillkoren vara helt annorlunda! Om man också får bort de företag som förstör för fattiga bönder i Indien, Mexico etc o tvingar bort deras grödor med dyra genmanipulerade.
Jag tycker det känns konstigt att de tillåts hålla på! Men varje kritisk forskare trycker man ned med osanna massutrop, som går att spåra till dem själva./Kim
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

hoppet