Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hands of me, gå till någon annan

Inte som andra
vill jag inte va

mitt i musiken

Händerna på min midja
bort
du får gå till någon annan
den blåögda klichén är på semester
och jag ser vart du vill dra mig

Till ett avgrundshål
dra ner mig i djupet
av dina fylla

Vill bort
ut till musiken
jag kan dansa
men inte med händer runt min midja

\"hands of me, dude\"




Fri vers av A-M
Läst 432 gånger
Publicerad 2005-04-17 19:07



Bookmark and Share


  kath
diktpersonens styrka är kanon

...välskrivet...bra!!
2005-04-17
  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos