Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du är bäst på


Gör det du är bäst på ,
skratta och le.

Enbart en fasad , ogenomtränglig och jävlig.
Blott en tanke om insidan få mig att gråta.

Skör som en fjäril ,
samtidigt stark som sten.

Men älskling , gör det du är bäst på.
Skratta och le.




Fri vers av Alixe
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-09-17 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alixe
Alixe