Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EGO

The look the lips the tits the taste
the hair the eye the skin the waist

Yeah , you know me bitches.




Fri vers av Alixe
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-10 21:51



Bookmark and Share


    calamitynea
ha! vilket härligt flow!
ska framföras i en raspig, högt uppskruvad mikrofon, på gungande gangsta-new-yorker-amerikanska.
:D
2007-12-10

    ej medlem längre
watch me work it i\'m perfect <3
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Alixe
Alixe