Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snyft snyft

hur många tårar finns det
så många som jag har
så tror jag att jag
kan släcka törsten på alla
men jag är glad att jag har dej att gråta med








snyft........




Fri vers av go & gla kexchoklad
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-17 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

go & gla kexchoklad