Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var rädd om dig

Öppna dina ögon
Se på mig
Ta min hand
Jag vill bara
Säga dig
Att du ska
Veta att
Du är unik
Sällsynt
Att du ska fortsätta
Vara den du är
Inte försöka
Utrota dig själv
För att
Förvandlas
Till en annan art
För att bli
Accepterad
Snälla
Var rädd om
Dig själv
Och låt ingen
Slå sönder
Ditt skal
Jag lovar dig
Du är bra
Som du är
Idag




Fri vers av SantaPola
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-17 19:54



Bookmark and Share


    geting
Alltsåå Sjösse ;D
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

SantaPola
SantaPola