Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
behave girl, don´t sorry your self


okonstruktion





om du äter kvinna


så skall snart en annan öga - en vars blick du aldrig
vågade äkta snart svälja din vackra - i din häpnandsväckta


förstummelse




Fri vers av wayward - taiga
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-18 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga