Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

and i found myself in love with Jackie Davies




jag fann migsjälv sittandes
eller snarare, ihoptryckt
tillbaka igen
tillbaka igen...

ögon kastas, jag saknar dig

vinster utlovas, du var juryn
vinsten var mitt hopp
och jag fann migsjälv sittandes
eller snarare, ihoptryckt
tillbaka igen
tillbaka igen...

och som jag önskade,
att du var min




Fri vers av apotej
Läst 427 gånger
Publicerad 2007-09-18 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

apotej
apotej