Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett alldeles jättevardagligt språk. det fick bli så.


Det spelar ingen roll hur många månader som går, jag hatar henne ändå



Jag vet om att jag
inte har någon
tillåtelse någonstans
överhuvudtaget

att känna såhär

Men du vet ju hur jag är

jag kan ju inte släppa
någonting någonsin

jag kan ju inte bara
gå vidare

sådär som du

Men det är så mycket lättare att
gå ifrån mig än
med mig

och alla dina solar
lyser starkare än innan
helt utan mig




Fri vers av temuggen
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-18 21:59



Bookmark and Share


    eventualiteter
vad du är duktig<3
2007-09-19

    Issand.
fin!
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

temuggen
temuggen