Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förevigas, förenklas, förgörs


Förevigas, Förenklas, Förgörs





En poetisk prostituerad
gör bildliga bruksvaror


som sakta nöts ut
av kommerialiserade känslor


sminkar samtalet
med sötsliskiga substantiv




behagar bykluktande bokmalar
som lustar efter läsvärda ord


pennan sliter det skira arket
repar upp mellan raderna





Hon tynar bort, trälar i texten

Förevigas, förenklas, förgörs
I den lärdes lyrik




Fri vers av Plumflower
Läst 644 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-19 00:59



Bookmark and Share


  stella
Kortlivat som i vårt slit-och-släng-samhälle. Som även speglas här. Tänkvärd text.
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower