Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett beroende.

I avgrundernas avgrund ropar du.

I det djupa, dolda lockar du på mig.

Med ord utan betydelse skapar du mening för mig.

Och du vet vad du ska säga!
Och du vet vad jag kommer att göra!
Och du vet! Allt för väl.

I det svarta, gömda finner jag dig.
Just där du vill bli funnen.

I det mörka, kalla kallar du på mig.
Och som i trans följer jag din röst.


Så där finns jag och där finns du.
Tillsamman, lyckliga, för alltid!




Fri vers av CissiA
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-19 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CissiA