Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ska man hjälpa?

Stå utanför
lyssna
på andras sorg

Rädd att säga fel
tystnar
men jag känner med

Rösten darrar
själen svider
i dig

får jag lov
att yttra
att jag känner med?

Oroad brevid
sittandes
och undrar


räcker det?









Fri vers av CissiA
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-11-04 16:36



Bookmark and Share


    eva m h
Bättre säga något än innget alls tror jag.
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

CissiA