Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten flicka

En liten flicka i världen ensam står,
hennes hjärta är fyllt av blödande sår.
Ångesten i bröstet tynger henne hårt,
hon vill vara lycklig, varför är det så svårt?
Hennes kinder är våta av salta tårar,
hon vet hur mycket hårda ord sårar.
Hon var en gång ett barn som ofta log,
nu är det många år sedan hennes leend dog.
Flickans liv är längre ingenting värt,
hon har förlorat allt som hon höll kärt.
Hennes dagar är fyllda av låsad glädje o panik,
nättera är fyllda av gråt och kvävande skrik.
Hon undrar om livet blott är ett spel,
varför måste allt kännas så fruktansvärt fel?
Flickan vill ta sitt liv, men för det krävd det mod,
om det bara fanns någon som henne förstog!
Hon vill låta sig slukas av eldens heta lågor,
ja vad som helst för att ta död på sina plågor.
Livet är ingen lättsam lev,
det är blott fyllt av ångest och svek.
Kanske går det så att flickan tar sitt liv någon dag,
det sorligaste är.......flickan det är jag!!!




Fri vers av kill_me
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-09-19 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kill_me