Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosen

Pappan sa till sin flicka att
han och mamma hade bråkat
lite så han skulle resa bort
och gav henne en ros och sa:
När rosen har vissnat kommer jag tillbaka,
när han skulle åka så märkte hon att rosen var av plast,
och gav rosen till sin pappa och sa
när rosen vissnar förlåter jag dig!




Fri vers av kill_me
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-22 18:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så tänkvärt skrivet...en berörande text... ja...
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

kill_me