Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en historia

Dom berättade en historia en en flicka.
Hon var så vackar. hon var så snäll.
Hon trodde på det goda i världen.
Men dom utnytjade hennes tro,
och hon blev övergiven.
Dom hade tagit hennes oskyldiga barnsjäl.
Den som var hennes själ.
Dom hade slagit på henna som om det inte var någon morgondag.
Hon satt sedan under roten av ett träd,
sörjde hennes själs död.
Alla som hörde denna historia gick vidare lika glada som förut.
Men vem tänkte på att den var sann??




Fri vers av kill_me
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-09-19 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kill_me